Behandelingen

GELPOLISH: Een manicure behandeling uitgebreid met het lakken van de nagels met een Gelpolish. ´t Be-You-ty Atelier werkt op dit moment met 4 merken: Loveness, Pink Gellac, Gelish en CND™ Shellac™ en heeft ruim 100 kleuren beschikbaar. Gelpolish is een nagellak die onder een UV of LED lamp uitgehard wordt en ruim 2 weken lang blijft zitten. Afhankelijk van de wens kan de kleur afgelakt worden met een glans of een matte top coat. Gelpolish is afweekbaar en dus niet schadelijk voor de natuurlijke nagels.

POLYGEL KUNSTNAGELS: Een kunstnagel behandeling met een product die de belangrijkste eigenschappen van acryl en gel combineert in een Alles-in-één systeem dat lichter aanvoelt, sterker is dan gel en flexibeler dan acryl. Het is 100% duurzaam en zeer eenvoudig aan te brengen! Deze behandeling kan als versteviging van de eigen nagels geboekt worden of als verlenging. De behandeling is verder uit te breiden met een Gelpolish behandeling. 

IBX KICKSTART (Kuur): De IBX kuur bevat 3 manicure behandelingen (binnen max. 6 weken) uitgebreid met de Repair & Strenghten behandeling van het geweldige IBX systeem die de natuurlijke nagels herstelt, verstevigt en beschermt. Na de Repair & Strenghten behandeling worden de nagels afgelakt met een base- en topcoat behorende bij het IBX systeem en ter afsluiting worden de nagels verzorgd met Dadi Oil (dé olie der oliën voor de nagels) en de handen ingesmeerd met Dadi Lotion. Als kadootje krijgt u een flesje Dadi Oil mee om thuis het effect van de behandeling voort te zetten.

IBX REPAIR & STRENGHTEN (los): Een manicure behandeling met de Repair & Strenghten van het geweldige IBX systeem die de natuurlijke nagels herstelt, verstevigt en beschermt. Na de behandeling worden de nagels afgelakt met een base- en topcoat behorende bij het IBX systeem en ter afsluiting worden de nagels verzorgd met Dadi Oil (dé olie der oliën voor de nagels) en de handen ingesmeerd met Dadi Lotion. Deze behandeling (liefst nog in combinatie met de IBX Boost) geeft een perfecte basis voor een Gel Polish behandeling. (Geadviseerd wordt eerst de kuur te doen voor een optimaal effect van de behandeling, voor meer informatie en uitleg kunt u contact opnemen met ´t Be-You-ty Atelier)

IBX BASE & IBX BOOST: Een manicure behandeling uitgebreid met de IBX Base coat en IBX Boost coat (extra verstevigingslaag) die de houdbaarheid van een Gelpolish tot 3 weken verlengt en makkelijk afweekbaar is. In combinatie met de IBX Repair & Strengthen behandeling dé Ultieme verzorging voor de natuurlijke nagels voor onder een Gelpolish.

PEDICURE: De ultieme verzorging van uw voeten! De behandeling bestaat uit het knippen en frezen van uw nagels, nagelriemen verzorgen, eelt en likdoorns verwijderen, ruwe plekken verzorgen en ter afsluiting een massage met voetencrème. (Deze behandeling kunt u uitbreiden met een Gelpolish behandeling.